Spaghetti aglio olio e peperoncino




Ingrediente (4 persoane):
300-350 gr paste subtiri
4 litrii de apa
4-5 catei de usturoi
1 ardei iute
sare
ulei de masline extravirgin
parmezan




Preparare:

Se pun cei 4 litri de apa la fiert, iar cand aceasta a clocotit se pune sarea. 
Se pun pastele si se amesteca usor pentru a nu se lipi intre ele. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Cand spaghettele sunt aproape fierte, curatam si taiem felii subtiri cateii de usturoi, ardeiul iute il spalam, ii scoatem semintele si taiem rondele subtiri. Intr-o tigaie se incing 2-3 linguri de ulei de masline, si prajim la foc mic usturoiul si ardeiul iute. Cand pastele sunt gata, le scurgem de apa si le punem in tigaie peste uleiul cu usturoi. 
Tinem la foc mic aproximativ 5-10 minute, dupa care se servesc imediat cu parmezan ras.
Atentie! aceste paste sunt foarte picante ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu