Tortellini cu sos de rosii



Ingrediente:
250 gr tortellini cu carne
200-300 gr rosii pelati
1 lingura ulei de masline
2-3 frunze busuioc proaspat
4 catei de usturoi
1 ceapa mica
sare

 



Preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a dat in clocot adaugam sare si tortellini si le lasam 5-10 minute.
Pentru sosul de rosii, punem intr-o tigaie o lingura de ulei de masline in care calim ceapa si usturoiul tocate marunt.
Cand ceapa devine lucioasa, adaugam rosiile pelati taiate in cubulete si lasam sosul la foc mic. Adaugam frunzele de busuioc tocate fin, si saram dupa gust.
Sosul il lasam la foc mic pentru 20-25 de minute, dupa care adaugam tortellini bine scurse de apa.
Mai tinem pe foc inca 5-10 minute. Se pot servi cu parmezan ras.





Dificultate: Grad I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu