Tocana de ceapa cu gaina

Ingrediente:
10-15 cepe medii
pulpe si piept de la gaina
supa concentrata
200 gr sos de rosii sau 4-5 linguri de bulion
sare
piper
marar

Preparare:
Spalam bine carnea si o punem la fiert. Adunam bine spuma, apoi adaugam morcovul taiat rondele, ardei gras, o ceapa, telina, albitura. 
Ceapa se toaca marunt, si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Treptat se adauga cate 1 lingura din supa de pui, si se amesteca in mod constant pentru a nu arde ceapa. Cand aceasta devine lucioasa, adaugam carnea si supa cat sa o acopere complet. Se tine la foc mic pana cand apa incepe sa scada, apoi se adauga sosul de rosii si se mai tine la foc inca 20-25 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust iar la final se adauga mararul fin tocat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu