Minestrone

Ingrediente (4 portii)
1400-1500 ml apa fierbinte
1/2 ardei capia verde
1/4 de gogosar rosu
1/2 ardei capia rosu
1 morcov
1 ceapa medie
1 cartof potrivit
o mana de mazare
1 radacina patrunjel
1/2 de telina mica
200 gr rosii cuburi
1 mana de paste mici
2 lingurite ulei de masline
sare
parmezan dupa gust
patrunjel

Preparare:
Se curata si se spala bine legumele. Se taie marunt toate legumele si se pune la fiert in apa fierbinte.


Se tin la foc mediu timp de 20-25 de minute, apoi se adauga rosiile cubulete si se mai tine supa la foc mic pentru inca 20 de minute.
Se adauga pastele si uleiul de masline si se mai tine pe foc pentru inca 10 minute. Se sareaza dupa gust si se adauta patrunjelul taiat marunt.
Se serveste cu cateva linguri de parmezan ras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu