1 ardei capia verde
1 ardei capia rosu
1 ceapa rosie medie
1 ceapa
1 morcov
1 bucata de bambus
1/2 de dovlecel
2 linguri sos de soia
1 lingura ulei de arahide sau de masline
sare
piper Sichuan
1 lingura zahar
Preparare:
Se taie puiul in bucati si se pune intr-un bol cu cele 2 linguri de sos de soia. Se lasa la "odihnit" cel putin 10 minute, pentru a patrunde sosul in pui.
Punem intr-o tigaie 1 lingura de ulei si rasturnam puiul cu sos de soia. Il lasam pe foc mic pana ce se rumeneste putin, dupa care adaugam legumele taiate bucatele, si acoperim tigaia. Dupa aproximativ 10-15 minute adaugam zaharul, piperul si sarea.
Le mai lasam la foc mic pentru inca 10-15 minute.
Se serveste cu orez simplu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu