Krabbelurer (gogosi suedeze)

Ingrediente:
200 ml lapte
100 gr zahar tos
350-400 gr faina
2 lingurite praf de copt
1-2 linguri de unt sau ulei pentru prajit
100-200 gr zahar pudra

Preparare:
Se bat bine ouale. Se adauga treptat laptele si zaharul si se amesteca pana ce acesta se topeste complet. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, apoi se presara usor peste compozitia cu oua.
Se incing 2 linguri de unt intr-o tigaie, si se ia compozitia de gogosi cu ajutorul a 2 linguri si se formeaza cercuri de aproximativ 5 cm. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie acoperita cu un servetel absorbant, si se pudreaza cu zahar.
Procedam la fel cu toate gogoselele, la nevoie adaugandu-se cate o lingura de unt sau ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu