Cosulete cu ricotta

Ingrediente:
Cosulete:
100 gr unt
80 gr faina
3 albusuri de ou
100 gr zahar pudra
40 gr cacao

Crema:
250 gr ricotta
200 gr frisca batuta
1 plic zahar vanilar
visine congelate

Preparare:
Mixam untul moale cu faina, zaharul pudra, albusurile si cacaoa, pana ce obtinem o compozitie cremoasa. Tapetam o tava cu hartie de copt, si punem cu lingura aluat si intindem pana ce formam 2 cerculete cu diametru de 4-5 cm.Se tin la cuptor timp de 5-7 minute.
Coacem cate 2 cerculete deoarece dupa coacere trebuie sa le manevram foarte repede; le asezam pe un pahar intors cu fundul in sus. Le modelam, dupa care le lasam la racit pe pahar.

Crema: Mixam frisca cu zaharul vanilat, dupa care adaugam ricotta. Le amestecam pana se omogenizeaza complet, dupa care punem crema intr-un sprit, si umplem cosuletele cu ea. Decoram fiecare cosulet cu cate o visina, dupa care le dam la rece pana la servire.







Dificultate: grad II

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu