Ingrediente:
1 morcov
1 ceapa medie
1/2 dovlecel
2-3 cartofi
telina
albitura
ardei gras rosu
ardei capia verde
200 gr rosii cubulete
1 l bors
sare
1 kg carne
ou
faina
patrunjel
Preparare:
Optional, legumele (fara cartofi) se pot cali intr-o tigaie cu 1-2 linguri de ulei. Dupa ce am adunat spuma formata in oala cu carne, adaugam legumele si le fierbem 20-30 de minute.
Punem borsul la fiert, iar cand a dat in clocot il varsam il oala cu ciorba. Adaugam si taiteii si lasam la foc mic pana ce acestia sunt bine fierti. Potrivim gustul cu sare, iar la final adaugam pratrunjelul tocat marunt.
Arata splendid!...mi-ai facut pofta de bors!
RăspundețiȘtergereUn weekend minunat sa ai!
Corner of heaven
Merci de apreciere! un weekend placut!
Ștergere